create free website

TUSSENTIJDSE TOETS  

De Tussentijdse toets is een rijtest dat verloopt als een echt examen, afgenomen door een examinator van het CBR.  Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het praktijkexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen.


Bekijk het filmpje van het CBR hiernaast, om te zien hoe de tussentijdse toets verloopt. Dit geeft je van te voren een duidelijk beeld van wat je te wachten staat, daardoor zullen de zenuwen misschien wel een stuk minder zijn.

1.  Goede indruk hoe het echte examen zal verlopen.
2.  Grotere kans van slagen voor het praktijk examen. 
3.  Vrijstelling van de bijzondere manoeuvres op het volgend praktijk examen.

Het verloop van de tussentijdse toets


De T.T.T. duurt in totaliteit ca. 55 minuten. Een kwartier hiervan is gereserveerd voor de introductie, en de uitslag van de toets. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Na afloop van de toets krijg je advies over de examenonderdelen waaraan je nog wat extra aandacht moet besteden. Per examenonderdeel brengt de examinator een advies uit. Samen met je rij-instructeur zal je nu de opleiding gerichter afronden. Als je een positief advies krijgt over het onderdeel bijzondere manouvres levert dit je vrijstelling op voor  het eerstvolgende praktijkexamen.

De kosten voor de tussentijdse toets zijn :  €. 175,00


ADRES
Autorijschool Fleur
Sterzegge 4
2318 ZG  Leiden

CONTACT
Email: info@autorijschoolfleur.nl
Tel. : 071-5212414
Mobiel: 0654272212